Plant u een nieuwbouw- of renovatieproject, of een uitbreiding van uw commerciële ruimte? Misschien heeft al eens nagedacht over uw stopcontacten, lichtcircuit, etc. maar weet u niet hoe eraan te beginnen? Alles begint bij een elektriciteitskast en –netwerk dat op uw wensen is afgestemd. BORGO elektriciteit is daarbij ideale partner. We verzorgen oplossingen die voldoen aan alle wettelijke vereisten, rekening houdende met het milieu en energie-zuinigheid natuurlijk!

Wij zijn in staat om projecten volledig uit te voeren van a tot z; van het freezen en slijpen van sleuven voor nieuwe leidingen tot het installeren en controleren van uw nieuwe elektriciteitsnet. Wij verzorgen de gehele installatie; we leggen de bekabeling, we plaatsen de stopcontacten en schakelaars, we installeren uw verdeelbord en verliesstroomschakelaar, etc. Na een bezoek van BORGO Elektriciteit zal uw huis, kantoor of winkel volledig zijn voorbereid op het gebruik van electrische apparatuur en componenten.

Eerste hulp bij stroompanne

Heeft u last van springende zekeringen of schakelaars en stopcontacten die het niet doen? Misschien is uw elektriciteitsnetwerk verouderd of kent het een ander probleem. Wij lossen die problemen graag voor u op, zelfs wanneer u niet weet wat de oorzaak is.  

Al onze elektriciens zijn hoog-gekwalificeerd en beschikken over ruime ervaring in het identificeren en oplossen van problemen in elektriciteitsnetwerken. Neem gerust contact met ons op. Wij zullen u graag informeren en adviseren over de geïdentificeerde problemen en de mogelijke oplossingen die wij u kunnen bieden. 

Foto's elektriciteit

Wilt u ook met ons samenwerken?

Wij staan garant voor deskundig advies, een persoonlijke aanpak en vakwerk van de hoogste kwaliteit!