Om maximaal rendement te halen uit uw zonnepanelen is het belangrijk dat ze op de juiste wijze worden geĆÆnstalleerd. BORGO Elektriciteit beschikt over jarenlange ervaring in het plaatsen en onderhouden van zonnepanelen bij zowel woningen als commerciĆ«le panden.

De verschillende soorten zonnepanelen

BORGO is gekwalificeerd en ervaren in het plaatsen van alle soorten zonnepanelen. Maar het is belangrijk dat u weet dat er verschillende mogelijkheden zijn.

Monokristallijn zonnepaneel

Monokristallijn zonnepanelen

Deze zonnepanelen zijn gemaakt van 1 siliciumkristal. Het oppervlak is zwart van kleur. Monokristal zonnepanelen hebben het hoogste rendement op een kleine oppervlakte, het zijn dan ook de duurste zonnepanelen die momenteel verkrijgbaar zijn.
Polykristallijn zonnepaneel

Polykristallijn zonnepanelen

Deze  zonnepanelen zijn herkenbaar aan hun typische, blauwe, uitstraling met schervenachtig patroon. Ook de Polykristallijn wordt van siliciumkristal gemaakt maar worden op een andere wijze geproduceerd. Deze zonnepanelen iets goedkoper dan de Monokristallijn zonnepanelen, maar het rendement is ook iets lager.
Amorf zonnepaneel

Amorf zonnepanelen

Zonnepanelen met Amorf zonnecellen zijn dun en hebben een egaal zwarte kleur. Het bijzondere aan deze zonnepanelen is dat ze buigzaam zijn. Dankzij deze unieke eigenschap genieten ze in veel bouwprojecten de voorkeur. Amorf zonnepanelen zijn de goedkoopste in aanschaf maar hebben ook het laagste rendement.

Neem contact met ons op om u deskundig te laten informeren over de verschillende keuze mogelijkheden. Wij geven u graag advies over welke panelen en installaties de beste oplossing voor u bieden.

Foto's zonnepanelen

Wilt u ook met ons samenwerken?

Wij staan garant voor deskundig advies, een persoonlijke aanpak en vakwerk van de hoogste kwaliteit!